Kundeservice 96 71 21 00

OUTDOOR LIVING

Dagene bliver længere og længere og solen skinner og minder os om, at alt bliver godt igen. Mange af os kommer til at tilbringe sommeren hjemme i år, så hvorfor ikke skabe en resort følelse i din have med de skønneste bambus møbler. Lav små hyggelige kroge, hvor du kan nyde solen, mens du læser en skøn bog eller blot sidder og reflekterer over livet. Fyld en bænk med lækre puder og plaider, så du rigtigt kan lave en lille hyggelig rede at nyde dagen i.

OUTDOOR MØBLER MED EN SÆRLIG HISTORIE

Hos Lene Bjerre arbejder vi med stolthed sammen med danske uddannelsesinstitutioner. Vi tror på, at studerende bliver meget dygtige, når de har haft givende praktikperioder ude i virksomhederne. Vi som virksomhed lærer på samme tid også rigtigt meget af talentfulde praktikanter.

Sammen med møbeldesignstuderende Jane Bonnerup har vi designet en serie af udendørsmøbler, som vi har kaldt Gardia. Vi er stolte af at præsentere hendes design i vores Spring | Summer 2020 kollektion. Møblerne er lavet af metal. Sammen med vores Garmine puder får vores nye Gardia møbler er fuldstændig fantastisk look.

FREMSTILLET AF GENBRUGS PLASTIKFLASKER

Vi er stolte af at introducere vores nye Strina tæpper som er lavet udelukkende af genbrugs plastikflasker. Tæppet er ekstremt praktisk, nemt at rengøre, smuds afvisende, hårdfør og tager ikke skade af vand. Fra køkken til badeværelse, entre til have - det at tæppet tåler vand gør det egnet til brug alle steder. På terrassen, i sommerhuset, udendørs og indendørs.

Tæppet føles fuldstændig som uld, men er vævet af garn lavet af genbrugte plastikflasker. Det gør tæppet til ikke bare et smukt valg,  men også et etisk og miljøvenligt valg til dit hjem og din have. Vælg mellem tre forskellige størrelser.

INVITER SOMMEREN IND

Tag med os ud til havet og udforske den nærliggende natur. Oplev smukke koraller og dyp dine fødder i det kølige vand. Inhaler den friske havluft og sommerbrisen af duftende vilde sommerblomster. Begrav dine fødder i sandet sammen med os, og se hvordan kurvede skaller dukker op. Denne tur ud i foråret og sommeren er det, der bedst beskriver resultatet af vores forår og sommer kollektion, og den følelse vi ønsker at skabe i dit hjem.

EN SOMMERBRISE

Dyk ned i vores nyeste kollektion og omfavn havets sensualiteter og sommerfornemmelser forenet med Nordiske udtryk. Lad batterierne op i solen, dyp dine fødder i sandet og bliv den bedste version af dig selv. Læn dig tilbage og slap af, mens vi stolt præsenterer vores nye Spring | Summer kollektion 2020.

Tilmeld dig Lene Bjerres nyhedsbrev

VIL DU GERNE HAVE MERE INSPIRATION?

Står du og mangler lidt ekstra ideer til boligindretningen? Hvorfor så ikke tilmelde dig vores spændende nyhedsbrev - det er fyldt med produktnyheder, tips til boligindretningen og kampagner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en rabatkupon på -10% på dit næste køb!

Vi glæder os til sende dig en masse inspirerende nyhedsbreve!

Tilmeld dig Lene Bjerres nyhedsbrev og hold dig opdateret på nyheder og inspiration til boligindretningen.

* skal udfyldes

Ved at markere herunder, accepterer du, at vi fra Lene Bjerre må sende dig nyhedsbreve med informationer om konkurrencer, kampagner og øvrig markedsføring som knytter sig til vores produktsortimenter.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbreve direkte i bunden af hvert nyhedsbrev. På vores website kan du finde yderligere informationer i vores Salgs og leveringsbetingelser.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.


 

LÆS VORES SENESTE BOLIGINDLÆG:

INDRET HJEMMET MED BLØDE PUDER

Se, hvordan du kan indrette dit hjem med flotte puder.

INDRET MED KUNSTIGE PLANTER

Find inspiration til indretning med kunstige planter.

INDRET DIT EGET WELLNESS ELLER SPAOMRÅDE

Opdag, hvordan du kan indrette dit eget spaområde på badeværelset.

INDRET DIT HJEM MED SMUKKE TEKSTILER

Bløde tekstiler er perfekte til at skabe et hyggeligt udtryk i hjemmet.

Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.